Spoorfans gezocht !

Voor een videoreeks van ProRail over het spoor, is directeur Zen Rijkaard van productiehuis “Big Shots” op zoek naar echte spoorfans/kenners! Big Shots maakt video's voor verschillende partijen. Eén van Big Shot's klanten is ProRail. ProRail heeft Big Shots gevraagd om een online serie te maken over 180 jaar spoor. Want in 2019 bestaat het spoor al 180 jaar!


Voor deze film zal Big Shots volgend jaar elke maand een reportage maken over het spoor. In elke reportage wil men mensen interviewen die iets bijzonders met het spoor hebben. Mensen die bij het spoor werken, verliefd zijn geworden in de trein, spoorfamilies, fans van het spoor die ontzettend veel kennis hebben over de rails, treinspotters, kortom van alles wat!


Dit jaar zal al een promo worden uitgebracht waarin een aantal van deze mensen naar voren komt. Deze promo wordt op woensdag 19 december 2018 gedraaid.

Voor deze video zoekt Big Shots nog mensen die het leuk vinden om hieraan mee te werken. Van ProRail werd de tip verkregen om Het Spoorwegmuseum te benaderen. Big Shots hoopt dan ook dat (de Vrienden van) het Spoorwegmuseum hen aan mensen kan koppelen die binnen dit plaatje passen.

Dus, zijn er Vrienden onder ons die hier iets voor voelen? Meldt u zich dan met uw contactgegevens en een korte toelichting direct bij:


Dhr. Zen Rijkaard,
Directeur Big Shots Group.
Cultuurpark Westergasfabriek.
Tel.: 020 386 8253
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Apeldoorn, spoor 1.

 

Grote beurt voor de Kameel

De Kameel zal enige tijd niet in het museum te zien zijn. Er is gestart met de revisie van de eerste dieselmotor.

Onze website maakt gebruik van systeem cookies! Deze dienen alleen ter optimalisatie van het functioneren van de site. Klik op 'Akkoord' om deze melding te sluiten.