Gepubliceerd: maandag 22 juni 2020

De sprinterkop SGM is weer terug

Foto: Peter Paul de Winter.Zeer gemist in de afgelopen maanden, want er stonden voorheen altijd bezoekers in de rij om de simulator te mogen bedienen.
Dit gaat nu weer gebeuren, want de vernieuwde sprinterkop is op een draaistel geplaatst en krijgt nu van de Technische Dienst de simulatie apparatuur aan boord.

Foto: Cisca Simons.Foto: Cisca Simons.Het ziet er altijd mooi uit als er treinstellen getakeld moeten worden. De sprinterkop hing in de lucht om op een draaistel geplaatst te worden. Eenmaal op wielen kan de sprinterkop makkelijker verplaatst worden in het museum. Het draaistel was voorbereid op de plaatsing, de sprinterkop moest precies op de vier bouten terecht komen. Met een beetje manoeuvreren lukte dit, aan de achterkant is er een trap geplaatst zodat bezoekers straks weer bij de simulator kunnen.

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen of in de sessie van uw browser staan. Met behulp van cookies meten wij bezoekersaantallen en verbeteren wij de werking van de website. Klik op 'Akkoord' om deze melding te sluiten.