Gepubliceerd: zondag 16 augustus 2020

Presentatie Tosti's Truffels Treinen door Tuur Verdonck

Op woensdag 23 september geeft Tuur Verdonck een presentatie over de tentoonstelling TTT die tot en met 15 november in het Spoorwegmuseum is te bezoeken. U zult op deze avond meer te weten komen over de bijzondere rijtuigen die op de tentoonstelling te zien zijn. Daarnaast zal er een kijkje achter de schermen worden gegeven over het maken van de tentoonstelling, alsmede  een aantal exclusieve verhalen m.b.t. eten en drinken in de trein, die niet te vertellen zijn op de tentoonstelling. Bovendien wordt er uiteraard een bezoek gebracht aan de gerestaureerde RD!

Tuur Verdonck is Conservator Techniek en Spoorweginnovatie bij het Spoorwegmuseum.
Het aantal van 50 toehoorders is bereikt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden.

NOOT: Wij volgen de richtlijnen van de overheid m.b.t. de coronacrisis. Het maximum aantal toehoorders is daarom beperkt tot 50.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen of in de sessie van uw browser staan. Met behulp van cookies meten wij bezoekersaantallen en verbeteren wij de werking van de website. Klik op 'Akkoord' om deze melding te sluiten.