Gepubliceerd: vrijdag 22 januari 2021

Tentoonstelling Spoor van Verbeelding

OPENING UITGESTELD !


PosterIn de laatste Vrienden Dienst-digitaal gaven we een datum en tijdstip voor de opening van Spoor van Verbeelding.

Omdat het Centraal Museum op exact hetzelfde tijdstip hun nieuwe tentoonstelling opent is besloten de opening van Spoor van Verbeelding te verplaatsen naar een later tijdstip: zie de mededeling van het museum.

Onder de bezielende leiding van presentatrice Eva Brouwer word je meegenomen in een gevarieerd en interactief programma vol bijzondere interviews en achtergrondfilmpjes.

Tegelijk met de tentoonstelling verschijnt bij uitgeverij Thoth het rijk geïllustreerde boek '150 jaar Nederlandse spoorwegaffiches' samengesteld en geschreven door Arjan den Boer.

Het eerste exemplaar wordt tijdens de opening overhandigd aan Nicole Kuppens.

Via een livestream kunt u vanuit huis meekijken. Een aantal dagen voorafgaand aan de opening publiceren wij hiervoor een link. Aanmelden is dus niet nodig.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen of in de sessie van uw browser staan. Met behulp van cookies meten wij bezoekersaantallen en verbeteren wij de werking van de website. Klik op 'Akkoord' om deze melding te sluiten.