Vereniging Vrienden van het Spoorwegmuseum: lid wordenNSM 114 te Arnhem tijdens de Vriendenrit 2015. (Foto: Piet Meijer)

Lid worden van de Vereniging Vrienden van het Spoorwegmuseum? Mocht u dat nog niet zijn dan hopen wij natuurlijk dat u na het lezen van de informatie op deze website besluit Vriend van Het Spoorwegmuseum te worden. U ontvangt dan, naast de 'VriendenDienst-digitaal', ook twee keer per jaar het fraaie magazine 'De VriendenDienst'.

De mP3031 in Hoorn tijdens de Vriendenrit 2017. (Foto: Piet Meijer)En natuurlijk bent u welkom bij de te organiseren lezingen en Vriendendagen: interessante bezoeken aan spoor gerelateerde bedrijven.

Vanaf € 20,- bent u lid van de Vereniging en ontvangt u 2 keer per jaar het informatieve magazine 'De VriendenDienst', met het laatste nieuws van en over Het Spoorwegmuseum, aangevuld met interessante achtergrondartikelen. Verder ontvangt u periodiek de digitale nieuwsbrief van de vereniging, de 'VriendenDienst-digitaal' en heeft u als lid toegang tot de ledenvergadering en bent u welkom op de Vriendendag. Voorts kunt u dan inloggen op het afgeschermde deel van deze website.

Vanaf € 50,- krijgt u bovendien eenmalig vrije toegang tot het museum. U krijgt daarnaast bij elk volgend bezoek 50% korting op de toegangsprijs.

Vanaf € 100,- heeft u doorlopend vrije toegang tot het museum en heeft u voorrang bij de inschrijving voor de Vriendendag. Daarbij wordt u door het museum uitgenodigd bij bijzondere gebeurtenissen, zoals de opening van een tentoonstelling.

Rechtspersonen (bedrijven e.d.) zijn eveneens welkom als donateur voor een minimale donatie van € 250,- per jaar.

Adressen

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via het Aanmeldingsformulier.

Na aanmelding ontvangt u een welkomstbrief waarin een uitnodiging tot betaling wordt gedaan. Na ontvangst van de betaling van uw bijdrage wordt de lidmaatschapskaart z.s.m. aan u toegestuurd.

Het adres van het secretariaat van de Vereniging is:

Secretaris Vereniging Vrienden van het Spoorwegmuseum
Kamperzand 13
1274 HK Huizen
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.